Wandelfreaks

Wandelfreaks.com is opgericht in 2004 en al 15 jaar actief met het in beeld brengen van de combinatie  wandelen en reizen. 23 landen en talloze wandelingen zijn te zien op deze website en de teller loopt door.

Wandelfreaks.com wordt gemaakt door Digna.
Eigenzinnige levensgenieter.
Wandelfreak.
Reisjournalist.
Parttime medewerker Staatsbosbeheer.
Eigenaar van 2 bedrijven in de leisure en muziek.

In 2017 haalde Digna het HBO diploma Reisjournalistiek aan de Fontys Hogeschool, in samenwerking met ANWB. Al sinds 2013 schrijft Digna reisverhalen voor o.a. Reishonger.nl en Minivanofmemories.com en heeft ze diverse andere publicaties op haar naam staan.

Digna pleit al jaren voor de schoonheid van onze eigen land. Het mooiste van reizen is dan ook altijd weer het thuis komen. Geen land ter wereld is zo mooi en georganiseerd als Nederland. De mooiste wandelingen, de meest gevarieerde natuurgebieden en de beste bereikbaarheid.

Wandelen is niet saai. Wandelen is goed. Gezond voor je lijf en ontspannend voor je hersenen. Digna brengt vele wandelingen in Nederland en het buitenland in kaart.

Vaak zoekt Digna naar plekken en bezienswaardigheden die niet in de reisgidsen of op de reisblogs staan. Op zoek naar het onbekende.
Voor Digna geen groepsreizen of georganiseerde reizen. Digna zoekt alles zelf uit en gaat meestal op de bonnefooi op pad.